24.6.2024 23:27
TuWe P10 (2014)

Littoisissa TuWen P10 kevätkierroksen viimeiset sarjapelit 24.6.2024.

Kevätkierroksen viimeiset pelit pelattiin tänään Littoisissa. Tuore joukkueen kuva on Janne Hirvensalon käsialaa.

Ensimmäinen ottelu tuntui olevan hiukan tahmean sorttista. Onko unirytmi mennyt poitsujen kesälomalla sekaisin? TuWe- LTU keltainen päättyi häviöön 1–2. Vastustajan otteet olivat paljon kovempiotteisia. TuWe käynnistyi hiukan hitaan sorttisesti. TuWen ainoan maalin runnoi taistellen Lauri maaliin. Ilmeestä näki, että nyt jos koskaan se tehdään. Maalissa torjui Verkku.

Toinen peli PIF ReD-TuWe peli päättyi 1–2 meidän voittoomme. Maalissa torjui Verkku. Tuwen voittomaalit teki maalinteossa ansioitunut Lauri.

TuTo-TuWe peli päädyttiin 3–1 häviöön. Maalissa torjui Noa. Verkku teki tämän pelin ainoan maalin. Tässä ottelussa alkoi enemmän erottumaan kentällä, että joku vaihtoaition joukkueen pelistä kiinnostunut TuWen Tsempparipelaaja sai aikaa joukkueen heräämistä kannustaen joukkuekavereja aitiosta käsin. Tätä suuntausta odottaisi näkevän enemmänkin. Kentällä jo eräs aktiivinen kanssatoveri sitä usein tekeekin. Sitä on kiva seurata, että yhdessä tullaan ja mennään ylä- ja alamäessä.

Illan viimeinen ottelu TuWe-LoPS Black taisteltiin tasapeliin 0–0. Maaliin uhrautunut Konsta osoitti, kuinka hyvä hän maalissa oli pelastaen poikien tasapelin ihan loppusekunnilla. Useampi hieno torjuntasuoritus oli kyllä katsomoon hienoa seurattavaa. Useampikin pelaaja oli tässä pelissä taistelijana.

Tänään olisi kaivannut edelleen sitä samaa taistelua pallon perässä, mitä muutamilla riittää pelistä toiseen, eli ette todellakaan ota mun palloa, ja jos sen otatte, ryöväämme sen takaisin ja parhaimmassa tapauksessa pääsemme tekemään kaverin kanssa maalin. Loppua kohden pelillinen suoritus parani. Muutamia loistavia syöttelykuvioita näkyi myös kentän laidalle.

Auringon laskiessa lämmin alkuilta muuttui lähestyttäessä nukkumaan menoaikaa melkoisen viileäksi. Kananlihat alkoivat ilmestymään useampien pelinseuraajien ja pelaajien käsivarsille. Kunnolla taistellen on mukava pulahtaa Koulurannan lämpöiseen järveen ennen Italia vastaan Kroatia jalkapallopelin oppitunteja. Ensi viikon lauantaina pelataan sitten vuoden odotetuin matsi Pojat P10 vastaan Perheet Raunistulan kentällä. Voittajille luvassa grillattua makkaraa ja juomaa!