9.6.2024 16:53
TuWe P10 (2014)

Pansion kisapuikossa 9.6.2024 pelejä kaatosateessa

Pelit jatkuivat tänään Pansion kisapuistossa, jossa vettä riitti sitten viimeiseen peliin asti, kunnes kotio lähdettäessä aurinko alkoi vasta heräämään.

Ensimmäinen peli TuWe- Maps/vihreä oli päivän ainut voitto-ottelu, lopputulos oli 2–0. Ensimmäinen maali onnistui Konstan hienosta syötöstä ja taistelija Jesper laukoi maalin alanurkkaan liukkaan pyörylän. Toisen maalin saatteli Verkun avauksesta suoraan tahdikkaasti Kassu mokken yli pallon maaliin.

Toinen peli TuTo-TuWe päättyi TuTon voittoon 2–0. Maalissa pelasi Verkku. Peli oli tasainen, mutta TuWe ei saanut tehtyä maalipaikkoja. Pari pitkää ja muutama todella hyvä yksilö vastustajista taisi ratkaista tämän vesileikin.  

Kolmas peli TuWe- MynPa päättyi tasaisesti. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalin maalia. Maalissa edelleen Verkku. Tasapeli 0–0.

Neljäs peli ÅIFK/gul-TuWe päättyi 2–0 tappioon. Maalissa torjui hienosti Konsta.

Lopputulemana päivä oli TuWen pojilta hyvä suoritus siihen nähden, että ensimmäistä kertaa historiassaan pelasivat kaatosateessa. Sukellettiin, hienoja heittäytymistorjuntoja ja blokkejakin näkyi. Pallo oli raskas, liukas ja kenkkuileva.

Päivän onnistujia olivat maalivahti Verkku ja Konsta. Puolustaja Noppa onnistui jälleen hienosti roolissaan. Erityismaininnan saa tänään puolustaja Vinski joka ruumiin osallaan ja syötönkatkoillaan sekä keskittyneillä avauksillaan. Leon ohi ei mennyt tänään kukaan. Jesperin sisukkuus ja asenne näkyy peleissä riistona ja puolustuksena Pansiosta ainakin Raunistulaan asti, jonne ensi viikolla olisi tarkoitus taas kokoontua treenaamaan erityisesti monen pojan pelikovuutta, asennetta, jossa ei anneta tuumaakaan periksi.