26.5.2024 15:39
TuWe P10 (2014)

26.5.2024 Kaikki pelit olis voinut kääntyä miten päin vaan...

Karvetissa kesäpelit jatkuivat.

Koska tänään juhlistamme päävalmentajaamme Sami Kuusmaata pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta panostuksesta ja rakkaudesta jalkapalloon sekä TuWen Poikien 10 joukkuetta kohtaan, päästämme Päivänsankarin analysointiääneen pelitiedotteessamme:

Hyvää taistelua pojilta tänään paahteisessa lämpökupolissa. Tänään oli tosi tasaiset kaikki pelit ja hyvin meidän pojat vastasivat huutoon. Vastassa olleet kaikki joukkueet rakensivat peliä ja vastus oli tosi kova joka pelissä. Vastasimme pelin vaateeseen hyvin eli olimme myös vaikea vastus muille.

Ekassa pelissä hieno 1-0 voitto Mynpasta, jolle hävittiin muutama viikko sitten 0-2 pääsemättä itse edes hyökkäämään. Kassun hieno taistelu puolesta kentästä asti ja leikkaus laidasta maalille ja kova veto takasivuverkkoon, upea suoritus.

Toinen peli 20 min 0-0 ja muutamia paikkoja molemmilla joukkueilla. Loppuun Ltu:n kaksi maalia. Tasainen peli.

Vg:tä vastaan hienosti 3-0 johtoon, hyvää prässiä ja paikkoja. Maalit tekivät: Konsta, Noel ja Lauri Antonin syötöstä. Lopussa Vg:lle 2 nopeaa maalia ja turvattiin voitto tiputtamalla Vinski kolmanneksi puolustajaksi.

Viimeisessä Kaapoa vastaan heti alkuun 2 huippupaikkaa meille, ei tehty. Vastustaja pelin puolivälissä 1-0 johtoon ja nopeat pari lisämaalia, ei ehkä kerro koko totuutta pelistä. Meillä kymmenkunta vetoa pelissä maalia kohti, mutta vastustajan mokke pelasi hyvin. Lopussa Antonin kaukoveto maaliin ja 3-1 häviö tauluun.

Missään pelissä ei oltu vastustajaa selkeästi jäljessä, tosin voittopeleissäkin vastustajilla oli omat hetkensä ja voitot tuli taistelun kautta. Tasaiset pelit ja hyvin taisteltu joukkueelta. Kaikki pelit olis voinut kääntyä miten päin vaan.

Sami Kuusmaa vielä kiitteli katrastaan: Parhaan palkinnon antaa pojat, kun jaksavat tehdä töitä/treenata ja kehittyvät, mutta kiva, jos omaa panosta arvostetaan seuratasollakin. Kiitos pojat, muu taustatiimi ja hyvää kannustusta katsomossa pitäneet vanhemmat. Sami kiittää vielä koko runsaslukuista toimihenkilöryhmää ja loistavaa valmennustiimiä ympärillään: Yhdessä tätä työtä tehdään. Pelit pojilla paranee kokoajan ja nyt mitataan tahto harjoitella ja halu tulla vielä paremmaksi pelaajaksi.

Tästä on hyvä jatkaa terveisin: Sami Kuusmaa