19.5.2024 18:52
TuWe P10 (2014)

19.5.2024 Kolme voittoa TuWe P10 pelaajille Länsikeskus Cupissa

Eiliset harjoitusturnaukset jatkuivat tänään turnauksessa Länsikeskuksessa ja kauan odotettu Länsikeskuscupin turnauspäivä koitti. Vesikanisterit heiluen huoltoryhmä tepasteli Cittarin kassalta kohti joukkuettaan. Päähineet päähän, savetpyyhkeet varusteina ja arskavoiteet kroppaan. Valmennustiimi oli luottavaisin mielin läpi otteluiden ja punoi kenttäjuonia yllättävienkin tilanteiden varalle. Taidetta. Poikien innostus turnauksessa tarttui yleisöön ja hyvä pöhinä oli jälleen käynnissä. Päivän kuvapläjäys kertoo koko päivästä olennaisimmat tiedot.

Ensimmäinen peli TuWe-Pohjolan salamat päättyi tappioksemme 4–0. Salamat oli päivän motivoivin peli, joka olisi voinut päättyä myös muulla tavoin. Puolustuksessa meni hiukan pasmat sekaisin ja tuttuja poikia vastaan otettu mittelö herpaantui ensimmäisen 10 minuutin kuluessa, jonka jälkeen pelikuviot hiukan menikin sitten jo uusiksi. Maalissa Verkku teki voitavansa. Tämä peli loi uskoa tulevaan. Meidän poikamme ovat halutessaan hyviä, aktiivisuus näkyy ja kehittyessään, katsotaan miten poitsujen käy. Valmennus kehui poikia pelanneen kauden parhaimman pelinsä. Meidän poikien tiedettiin olevan kahden kovimman vastuksen joukosta se toinen jo ennakkoon. Salamat olivat parempia.

Toinen peli päättyi myös häviöömme. Hepokulta 2015-TuWe 4–2. Tässä ottelussa pelinohjaaja yllättäen päätti, että nyt pelataan eri määrällä pelaajia kentällä, kuin mitä muissa peleissä. Tämä tuli hiukan yllätyksenä ja vaikutti kyllä hiukan hämmennystä sekä pojissa, huoltojoukoissa, että katsomossa. Reino teki 2 maalia ja Verkku pelasi maalissa.

Kolmas peli päättyi Hepokulta- TuWe 0–2. Nyt toisessa pelissä osan pelaajien aktiivisuus alkoi heräilemään ja nyt näki, että taisteltiin jo tosissaan, itse kukin. Noel teki maalin sekä Afi laukoi osuman jäätävän hienosta Torstin syötöstä. Ihan uskomattoman upea kuvio.

Neljäs ehkä jopa odotetuin peli Linnaa vastaan päättyi hienosti taistellen meidän poikien voittoon. Lopputulos TuWe-Linna 1–0. Pelin ainoan maalin teki Torsti vasurillaan, vaatimattomasti, odotetusti, mutta sitäkin tyylikkäämmin. TuWen maalin suulla puhdas nollasuoristus Verkulta.

Viimeisessä viidennessä pelissä oli taas tuttuja vastassa. Taistelutahto heijastui yleisöön tässäkin pelissä. Hiukan ehkä yritettiin liikaa yksin tehdä ratkaisuja. Pohjola siniset- TuWe päättyi lukemin 1–4. Noa teki ensimmäisen maalin, Lauri sen jälkeen veivasi hattutempullisen verran maaleja. Konsta uhrautui maalinsuulle vahdiksi, ja täytyy sanoa, että teki kyllä tässäkin roolissa hyvän suorituksen debyyttipeleissään tänään TuWen peliasussa.

Konsta saikin ansaitusti turnauksen tsempparipalkinnon. Hän oli hyvä kentällä, ja vahtina, ja osoitti kyllä oman toveruuspaikkansa erinomaisesti vahvistukseksemme. Vihreät kortit tänään saivat sattumanvaraisessa järjestyksessä: Torsti, Konsta, Hesus, Noa ja Vinski.

Jokaiselle TuWen pelaajalle olisi lopulta kuulunut tsemppaamisesta pysti ja ansio. Sen verran loppupeleissä yltyi asenne kohdilleen. Odottakaa vaan kilpatoverit, täältä tullaan! Näinhän siinä sitten kävi, että mitalit kaulassa pojat hajaantuivat pois Teräsrautelan tekonurmelta elpymään tahoillensa kohti huomisia jatkotreenejä koulun jälkeen. Hieno päivä kaiken kaikkiaan pojilta tänään. HYVÄ TuWe!