9.3.2024 13:42
TuWe P10 (2014)

9.3.2024 TuWe P10 heräsi ja voitti kaksi peliä Peimarissa kolmesta

Peimarihallin pelit jatkuivat TuWen kymppipoikien osalta tänään lauantaina. Joukkueessa oli valitettavasti monta tasaisen varmaa pelaajaa sairastuvalla, yksi potilas katsoi pelin kulkua keskittyneesti katsomosta käsin. Liian aikainen aamu ja ajo kohti Sauvon Peimari areenaa taisi monella aamu-unisella sällillä olla tänään kompastuskivi ensimmäisen ottelun osalta. Siinä otettiin rökäletappio. Onneksi turkulainen valmennuskukko kiekui ja lauma heräsi vihon viimein kohti seuraavia pelejä viimeistään pukukopissa.

Ensimmäisessä pelissä TuWe – LoPS hävittiin lukemin 2–8.  Missä oli poikien asenne? Entä motivaatio? Heti alusta asti näytti siltä, että pojat eivät tienneet, miten kentällä toimia yhdessä kaveria auttaen. Maaleja ammuttiin vastustajan toimesta jo ensimmäisen viiden minuutin aikana peräti viisi omaan reppuun. Muutama enemmän hereillä ollut poika hyvällä asenteellaan vaihdettiin kentälle ja hiukan pystyttiin antamaan vastusta sen jälkeen. Ensimmäisen pelin maalit tekivät Noel suoraan kulmasta upeasti ja sen jälkeen Verkku hyvän syötön jälkeen. Maalissa joutui taistelemaan tässä pelissä Lauri. Puolustuspelin haasteet erottuivat eritoten tässä mittelössä. Puolustajista kunnianosoituksen tänään saa eritoten Vilho, joka pelasi hyvin.

Mieli maassa hiiviskeltiin pukukoppiin kuuntelemaan valmennuksen kysymyksiä, missä joukkueen taso oli hetki sitten versus aikaisempiin voittopeleihin muutama viikko sitten, kun oltiin suorastaan voittamattomia. Huoltaja ottikin kovat keinot käyttöön ja alkoi motivoimaan poikia jätskeillä, jos voittoja tulisi tänään kaksi. Sääntönä houkutuksessa oli, että asenteen piti olla kuitenkin kunnossa voitoissa. Tunti taukoa, tunti aamupalan syöntiä koneeseen ja latautumista kohti toista peliä.

Jätskit silmissä alettiin tekemään töitä lupausten lunastamiseksi. LiePa- TuWe pelissä olikin sitten jo heti eri ääni kellossa. Maalin merkkivihellykset vihelleltiin vastustajan päässä useammin kuin raunistulalaisille. Peli päättyi vierasjoukkueen eli meidän toimestamme 1–4 voittoon. Leevi pelasi ensimmäistä kertaa maalissa ja antoi hienosti avauksia sieltä. Hyvä Leevi. Ensimmäisen maalin ampui tämän päivän maalikuningas Reino, joka pelasi todella varmasti alusta asti. Sen jälkeen maaleja tekivät Hesus, Verkku ja Afi, jokainen heistä maalin mieheen. Tämä peli näytti jo katsomoon paremmalta.

Viimeisessä pelissä alkoi olla sitten jo perinteistä tyyliä pelaamisessa aistittavissa KyPS-TuWe ottelussa. Maalissa pelasi Verkku melkein nollapelillään. Vain yksi maali meni vahdin taakse ja sekin yhden ylivoimalla, kun oli jo yli 5 maalia häviötä, joten hieno suoritus Verkulta maalissa. Verkku teki tässä pelissä kaksi gamesaveria ja ansaitseekin erityismaininnan maalinsuunvahtijana ja avauksienkin mahdollistajana.

Maalisosumia pääsivät harrastamaan viimeisessä pelissä Lauri ja Reino kahden maalin verran molemmat. Afi, Noel ja Leevi tekivät jokainen yhden maalin. Torstin vaparimaali oli upeaa matemaattista älyä taas huokuva. Katsomossa lyötiin vetoa siitä, meneekö maali sinne, minne pitäisi. Tuomarilla oli säännöt hukassa. Maalia ei hyväksytty, vaikka sen torjui maalivahti hipaisten ennen verkon heilumista. Onneksi peli ei siihen kaatunut. Voitto oli ansaittu moninkertaisesti. Myös tämän ottelun ensimmäinen maali TuWen osalta ei näkynyt tulostaululla ja siitä joutui kolme ihmistä antaa palautetta toimitsijoille. Lopputulos oli 1-7.

Huojentuneet jätskin nälkäiset pojat astelivat rinta rottingilla silmät loistaen viimeisen ottelun jälkeen pukukoppiin. Kristian piti lupauksena. Pojat saivat tänään kaksi voittoa, kaksi ottelua hyvällä asenteella ja yhden jätskin varastoon. Loppu hyvin, melkein kaikki hyvin. Maanantaina jatkuu asennoitumistreenit Rieskiksessä. Tervetuloa!