30.11.2023 13:34
TuWe P9 (2015)

TuWe P8 joukkueen joukkueen kausi 2023 paketoitiin päätöstilaisuudessa 4.11.2023

Joukkue osallistui kaudella 2023 liiton Läntisen alueen Taso 2-sarjaan ja saldoksi 35 ottelusta jäi 12 voittoa, 4 tasapeliä ja 19 tappiota. Vähän ailahtelevainen kausi, mutta muutamaa rökäletappiota lukuunottamatta kentällä nähtiin kuitenkin pääasiassa tasaisia ja tsempintäyteisiä matseja ja paljon toinen toistaan upeampia punapaitojen taiteilemia maaleja.

Hienoja ja jännittäviä pelejä oli paljon, mutta päävalmentajalle parhaimmin on mieleen jäänyt huhtikuussa TuToa vastaan pelattu 1-1 tasapeli, jossa pelaajat osoittivat ensimmäistä kertaa joukkueena upeaa uhrautuvaisuutta oman maalin suojelemisessa. Vastustajalla oli meitä enemmän maalipaikkoja, mutta poikien taistelutahto puolustuspäässä oli kyseisessä pelissä mieleenpainuvaa ja saatiin tärkeä maalikin vastustajan päähän aikaiseksi.

Kauden kohokohtiin kuului ehdottomasti syyskuussa yhdessä joukkueen kanssa koettu Helmareiden Suomi-Slovakia ottelu ja 4-0 voitto Veritas Stadionilla. Suurimmalle osalle pelaajista matsi oli ensimmäinen kosketus paikan päällä katsotusta matsista. Tunnelma oli katossa ja tapahtuman kruunasi pelaajien ja etenkin TuWelaisille tutun Anna Tammisen tapaaminen ottelun jälkeen ja heiltä saadut nimikirjoitukset.

Joukkue vietti kauden päätöstilaisuuden lauantaina 4.11.2023 TuWen toimistolla Mikonkadulla. Pojille järjestettyjen tietovisan ja ryhmäkisojen lisäksi käytiin mennyt kausi läpi ja herkuteltiin hyvin. Jokainen pelaaja palkittiin kuluneesta kaudesta mitalein ja pelaajien vanhemmat muistivat omalta osaltaan valmennusta. Lisäksi kolme pelaajaa palkittiin kuluneelta kaudelta erityismaininnoin:

  • KEHITTYNEIN PELAAJA 2023:
    Albert Laaksonen
  • FAIR PLAY PELAAJA 2023:
    August Korpinen
  • AKTIIVISIN PELAAJA 2023:
    Joona Suominen

Tulevaan kauteen valmistautuminen on jo käynnissä ja päättäjäisten jälkeen ehdittiin pitää jo parin viikon mittainen huilitauko. Talvikauteen lähdetään hyvillä mielin ja Raunistulan kentältä siirrytään ensi viikolla sisätiloihin. Henkilökohtaista taitoa hiotaan sisäsaliharjoituksissa ja pelituntumaa saadaan pidettyä yllä MaPS:n järjestämässä talvisarjassa. Ensimmäiset pelatut pelit ovat osoittaneet jo hyvää kehitystä joukkuepelissä. Joukkueen pelaajamäärä tällä hetkellä on suhteellisen hyvä, mutta pari lisävahvistusta joukkueeseen vielä mahtuu.