18.11.2023 17:27
TuWe P10 (2014)

Peimarin talvisarja 18.11.2023

Aamun eka peli 9:50 oli AC Sauvoa vastaan. Ensimmäinen puoliaika oli hienosti hallussa ja Anton teki kaksi maalia. Toisella puoliajalla sorruttiin ehkä hivenen yksinyrittämiseen ja paikkoja olisi ollut pienellä hienosäädöllä useampaankin osumaan.Joka tapauksessa puolustus piti hienosti eikä vastustaja saanut juurikaan paikkoja Noan vartioimaan maaliin.

Toisena vastustajana eteemme saapui Peimari Utd. Muistikuviemme mukaisesti kyseessä oli paha vastus ja niinhän se kyllä olikin. Tässä matsissa peli-ilme TuWelta oli yksi kaikkien aikojen parhaista. Vaikka vastustaja menikin johtoon kukaan ei luovuttanut emmekä pistäneet päätä pensaaseen missään vaiheessa. Huoltajalla ei nyt tässä vaiheessa päivää ole enää tarkkaa muistikuvaa tasoitimmeko pelin 1-1 tai kavensimmeko 2-1 mutta joka tapauksessa Tuwen tasoitus 2-2 roikkui ilmassa ainakin punaisten lasien läpi katsottuna. Täytyy antaa tunnustusta myös vastustajalle sillä Peimarin toinen maali on yksi hienoimmista junnu-maaleista mitä raportin kirjoittaja on nähnyt aikoihi -, suoraan volleystä vasempaan ylänurkkaan. Siinä ei Laurille jätetty torjuntasaumoja, niin hurja oli veto. Remppa teki TuWen ainokaisen tässä matsissa ja muutenkin mies oli näkyvässä roolissa ympäri kenttää. Erityisesti herran puolustuspelaaminen oli erityismaininnan arvoista suorittamista. Loppunumeroiksi kuitenkin ilmestyi Peimarille 3-1 voitto TuWen mahtavasta taistelusta huolimatta. Taistelu oli niin hurjaa että TuWen loppuhuudoissakin taidettiin huutaa vastustajan nimeä - mitäs näistä, ainahan sitä yllätykset ovat paikallaan.

Kolmas peli oli Littoisten työväen urheilijoita vastaan. Peli oli alusta saakka varsin hienosti TuWen hallussa eikä vastustaja juuri päässyt paikoille. Loppunumerot 5-0 kertoivat hyvin pelin luonteen, TuWe toimi tuoksinnassa isännän ottein. Tässä pelissä TuWen maalit jakautuivat usealle pelaajalle: Lauri 2, Afi, Noa ja Anton maalin mieheen. Bosse torjui varmasti vastustajan muutamat paikat.

Kokonaisuutena talvisarjan eka turnee oli TuWelta hienoa pelaamista. Keskittyminen pysyi mainiosti kasassa kaikki kolme peliä. Syöttöpeli oli hienoa katsottavaa ja voin kertoa että olemme selkeästi astuneet seuraavan askeleen eteenpäin joukkuepelaamisessa.