24.9.2023 13:56
TuWe P10 (2014)

24.9.2023 sunnuntain pelit Raunistulassa tasaisia

Buffetti oli auki. Sumppi ja makkara tuoksui katsomoon, niin että joukkue teki ennätysmyynnin. Aurinko lämmitti yleisöä. TuWe P9 poikien isäntäjoukkueena olo hoidettiin mallikkaasti tänään Raunistulassa. Ensimmäinen peli hävittiin, toinen voitettiin ja kolmas peli päätyi tasapeliin.

Ensimmäisessä pelissä TuWe hävisi Litulle 3–2. Maalissa hienoja estoja väläytteli Noa, joka ansaitusti hienoista torjunnoistaan sai vihreän kortin. Molemmat TuWen maalit teki Vinski.

Toisessa ottelussa FC Interiä vastaan TuWe taisteli itselleen voiton lukemin 1–3. Maalissa pelasi Lauri. Ensimmäisen maalin teki Leevi, toisen maalin teki Reino ja viimeisen maalin osui rangaistuspotkusta hienosti Joel. Vihreä kortti Joelille.

Kolmannessa pelissä otteli vastakkain TuWe-Salpa Sininen. Lopputulos päättyi tasapeliin 3–3. Maalissa pelasi Bosse. Maalit tekivät Noa kaksi kertaa ja Lauri yhden kerran. Viimeisen pelin vihreän kortin sai erinomaisista pelillisistä otteistaan ja loistavasta puolustuspelistään Reino.

Jokainen ottelu oli tasaväkistä pelaamaista. Lopputulos olisi voinut olla paljon enemmän TuWelle, jos muutamaa vahinkoa ei olisi tapahtunut. Joka tapauksessa yleisöllä riitti jännitystä mittelöissä ja pelinnälkä maittoi. Tästä on kiva jatkaa kohta kohti talvisarjaa, mutta vielä ennen sitä, on yhdet pelit lokakuussa. Paljon on kehittynyt joukkue. Hyvä TuWe P9!