9.9.2023 12:45
TuWe P10 (2014)

9.9.2023 Harjoituspeli, Kupittaa-TuWe P tasapeli

Tänään Aurinkoisella Vasaramäen kentällä TuWella oli mahdollisuus pelata ensimmäistä kertaa kahdeksan vastaan kahdeksan Kupittaata vastaan. Kentän laidalta oli ilo seurata poikien syöttelypeliä ja pelin intoa. Vuosi sitten hävisimme vielä rutkasti vastustajalle, nyt olemme tulleet tasaväkisiksi.

Ulkopuolisen silmin peli näytti vahvemmalta ja tasaväkisemmältä kokonaisuutena TuWelta, sillä meillä oli voimakkaampaa painostusta vastustajan maalin suuntaan. Loppusilaus vain olisi katsojan silmin vaatinut vielä enemmän rohkeutta.

Kolmen 20 minuuttisen erän jälkeen peli päättyi lopulta 3–3. Sen jälkeen harjoituksena kokeiltiin ratkaista vielä peliä suuntaan tai toiseen rangaistuslaukauskierroksella. Laukaisemaan pääsivät kaikki pelaajat, myös maalivahtina tässä kohden toiminut Noa onnistumisellaan.  Osa pelaajista pääsi toisenkin kerran laukaisemaan. Hyvää harjoitusta kaikille pelaajille. Peli päättyi tällä kertaa tasapeliin.

Tänään maalissa pelasivat Lauri, Bosse ja Noa. Maalinteoissa ansioituivat tänään Reino 2 kertaa ja Lauri. Rohkaisevalta näytti tämä pojille uudenlainen 8 pojan kenttäkokoonpanorakenne. Ensi vuonna tämä malli sitten tulee tutummaksi pojille. Huomenna pelaaminen vanhalla perinteisellä kokoonpanorakenteilla kuitenkin taas jatkuu kolmen pelillisen verran. Lähdetään lataamaan akkuja sitä kohti.