5.9.2023 15:33
Turun Weikot Voimistelu ja Tanssi ry

Syyskuun tiedote

Moikka!

Olemme saanet maksuttoman tutustumis viikon päätökseen ja syyskausi mahtavasti startattua!

Pientä infoa on luvassa:


Aikuiset:

Treenikorttien ostosta ohjeita löytyy seuramme sivuilta https://www.turunweikot.fi/hyvinvointiliikunta/aikuiset Suosittelemme treenikortin ostoa ennen tuntia, mutta myös paikan päällä netistä onnistuu uuden treenikortin osto sillä ostettu treenikortti tulee heti voimaan ostohetkestä. Kertamaksut on mahdollista maksaa paikanpäällä Mobilepayn kautta numeroon 42158, suosimme mielummin mobilepay maksua kun käteistä. Käteisellä maksattaessa tuothan tasarahan.


Yhteisesti:

Maanantai 25.9 ja maanantai 2.10 jumpat ovat YPSILONIN KOULULLA, sekä aikuisten, että lasten.

Viestimisen kannalta vahvasti suosittelemme MyClub-sovelluksen käyttöä ja sovelluksen Push-ilmoitusten päällä pitämisestä, jotta tunti muutoksten tms saadaan mahdollisimman nopeasti ja kaikille tiedoitettua.

Liitteenä vielä moision koulun suuntaa antava pohjapiirrustus, jotta vältyttäisiin mahdollisilta tungoksilta maanantaisin jumpissa. Pohjasta kannattaa jo ennen katsoa mihin pukuhuoneisiin itse kuuluu. Sisälle tultaessa ensimmäiset naulakot ovat tarkoitettu esim sateenvarjon ja muiden pienten tavaroiden säilytykseen jumppien ajaksi, joten ulkovaatteet on hyvä jättää pukuhuoneisiin. Tällä tavalla vältymme myös ruuhkalta käytävissä tuntien loputtua.


Liikunnallista syksyä!