12.8.2023 17:17
TuWe P10 (2014)

12.8.2023 Kotikentällä pelin riemua TuWen P9 pojilla

Kesätauolla TuWen pojat eivät ole levänneet vaan laakereillaan, treenattu on ahkerasti, joukkue on saanut kaksi tärkeää pelaajaa tiimiinsä, ja joukkueen taustavoimat ovat saaneet lisää täydennystä. Tänään TuWen P9 buffetin tarjotessa herkullista suolasta ja makeaa särvintä katsojien syötäväksi, tarjosivat pojat kentältä silmänruokaa katsomolle.

Ensimmäinen peli Inter-TuWe päättyi hurmiolliseen voittoon lukemilla 3–8. Afi aukaisi maalihanan. Hattutempun taikoi maalien tykittäjä Anton, jonka saldo oli tässä pelissä 3 maalia. Reino jatkoi upeaa TuWe debyyttiipeliään tekemällä jäätävän puikon keskikentältä kohti kohta heiluvaa reppua ja teki 2 hienoa maalia. Joelin ja Kassun maalit täydensivät upeaa avauspelin maalijuhlaa. Lauri torjui maalissa.

Toinen ottelu TuWe-Salpa päättyi tasaväkisesti 3–3. Tässä ottelussa oli aistittavissa hetken hämmennys avausmatsin villistä lopputuloksesta. Vaisu voittonälkä ja alussa aistittavissa oleva painostus, vastustajan karvaus, taittui nopeasti, kun Lauri kahdella taistelumaalillaan ja Torsti taidokkaalla ylänurkkaosumallaan tekivät TuWelle tasoitusmaalit. Näin ollen molemmille joukkueille saatiin hyvä fiilis tasapelistä. Maalissa vartioi erinomaisesti Bosse.

Kolmannessa ottelussa TuWe-Sovo oli alkuun hetken tasaväkisempää pelin luonne, mutta taistelutahto yltyi, kun maali toisensa jälkeen puskettiin kohti määränpäätä. Maalit ampuivat Lauri, Joel, Vinski, Afi, Bosse ja Anton. Loppulukemaksi kirjattiin 6–1. Noa vahti portinvartijana maalissa.

TuWen koko kesän jatkunut hyvä Me-henki välittyi jälleen peleihin. Kaveria ei jätetä. Pojat jokainen olisi tänään ansainnut vihreän kortin peleistä. Tänään niitä ei kuitenkaan jaettu, sillä TuWe pääsi onnekseen isännöimään Interin pelejä kotikentällä, kun ne olisivat muutoin olleet huomenna Raunistulan Lähiömiesseuran junnuturnauksen kanssa samaan aikaan Kupittaalla.  Jostain syystä vihreät kortit taisivat jäädä Kupittaalle. Nyt kohti kotia hyvä jälkituntuma nappiksissa, ruokahuolto kuntoon ja sitten illan sekä yön tullen jo latautuminen kohti huomisia turnauksia voi alkaa. Nähdään huomenna!