18.6.2023 19:14
TuWe P10 (2014)

Niukat tappiot tänään Kaarinassa TuWelle

Paahteiselle Puuha-areenan kentällä heijastui ehkä jo kesäloman tarve. Osa tärkeistä pelaajistamme olikin jo reissussa. Onneksemme saimme maaliin vahvistukseksi Allun ikätasoa nuoremmista TuWelaisista. Allu pelasi ansiokkaasti ja taidokkaasti ja on kyllä ansainnut jatkossakin paikkansa meidän maalissamme. Hieno vahti. Kiitos Allu.

Tänään heikoin lenkkimme oli vetojen blokkaaminen jokaisessa pelissä ja sitä treenaamme jatkossa. Ensimmäinen peli Kaapo keltamusta - TuWe päättyi lukemiin 5–3. Maalit tekivät Torsti, Leevi ja Anton. Vihreän kortin sai Vinski.

Toisessa pelissä ero oli selkeämpi voittajan ja häviäjän suhteen. VG-62/Mustat – TuWe päättyi lukemin 6–3. Yksi TuWen maali jäi kuitenkin tuomarilta noteeraamatta, mutta näitä nyt saattaa sattua. Ehkäpä tuolla yhdellä maalilla olisi voinut olla suuri merkitys mentaalisesti pojille. Ensimmäisessä pelissä oli harmiksemme rikkeitä enemmänkin, mutta oliko tuomari jäävi tuomitsemaan oman joukkueensa osalta rikkeensä?  Anton laukoi toisessa pelissä 2 maalia ja Kassu yhden maalin. Vihreä kortti toistamiseen Vinskille.

Viimeinen peli TuWe-Salpa sininen oli tasaväkisin ja päättyi lopputulokseltaan 3–4. Osumat saivat sinetöidä viimeisessä ottelussa Afi kaksi kertaa ja Anton yhden. Kaikkiaan Anton oli tänään maalikuningas yhteensä 4 maalillaan. Kassu ansaitsi tässä pelissä vihreän kortin taistelullaan. Kentän ulkopuolelle hyvä tiimihenki näkyi, pojat pelaavat yhteen tiiminä. Kaikilla näkyi tänäänkin hyviä suorituksia kentällä. Nyt olette tehneet hyvän nousujohteisen alkukauden yhdessä ja voidaankin lähteä hyvillä mielin kesälaitumille mansikkatuutti suussa, mutta vain hetkeksi!