5.6.2023 14:45
TuWe P10 (2014)

20.5.2023 Paimion Soikassa TuWen P9 joukkuehenki johti tänäänkin jätskeihin…

Tänään pelasimme kolme vieraspeliä Paimiossa. Upea sää. Katsojat hyväntuulisia. Me-henki oli aistittavissa.  Ensimmäinen peli Kaapoa vastaan päättyi 5–2, vaikka varsin tasaväkiseltä vaikuttikin kamppailu. Onnemme taas aluksi nukkui. Peli olisi voinut päättyä huonomminkin, ellei Bosse olisi torjunut hienosti ensimmäisen debyyttipelinsä tänään maalissa. Lauri ja Kassu tekivät tässä pelissä TuWen maalit.

Toisessa pelissä TuWen vastassa oli PaiHa. TuWe päätti, että isäntäjoukkueelle emme häviä. Maalissa pelasi takuuvarmana Noa, joka on koko kauden tähän asti erinomaisesti pelannut eri pelirooleissa, tänäänkin. TuWe-PaiHa päättyi 3–1 ja ottelussa ensimmäisen kulmamaalin upeasti loihtinut Torsti väläytti jäätävää laskelmointikykyään maalinnälkäisenä. Pallo liihotti kauniissa mitoitetussa kaaressa suoraan sinne, minne sen oli tarkoituskin laskeutua. Toisen maalin laukoi Afi ja kolmannen maalin tykitti vahvasti ja varmasti Kassu.

Kolmannessa pelissä ennakkosuosikkia vastaan maaliin pääsi Lauri, jolla oli jäätävän hyvää torjuntaa tässäkin pelissä. Lopputuloksena voisi tästä pelistä sanoa, että jos muutamaa sangen filmiteollisuuteen suuntaavaa sujuvaa suoritusta ja pelinohjaajan tulkinnanvaraista tulkintaa ei olisi ollut, olisi peli saattanut päättyä tasaisemmin. Lopputulos pillin viheltäessä päättymisen merkiksi oli 6–1. Viimeisessä pelissä taistelutahto näkyi eniten Afilla.

Mikäli vihreitä kortteja olisi jaettu, olisivat ne mahdollisesti menneet ensimmäisessä pelissä Bosselle, toisessa pelissä Torstille ja Laurille ja viimeisessä pelissä Afille. Hienoa peliä koko joukkueelta tänäänkin. Ryhmäytyminen ja tsemppi huokuu. Treenaamisen lisääminen viime kaudesta näkyy jo suorituksista ja harjoittelua jatketaan jälleen alkuviikosta. Ensin suuntaamme juhlistamaan voittoa Jätskikiskalle.