25.4.2023 16:38
TuWe P10 (2014)

TuWen P9 poikien sarjakausi avattu 23.4.2023 Littoisissa

Tänään Littoisten urheilukentällä sarjakautemme aloitusmatseissa joukkueemme teemana oli Joukkuehenki ja Auta Kaveria. Ja se näkyi kolmessa ottelussa, jotka tuntuivat olevan melko tasaväkisiä. Inter-TuWe 6-1, jossa muutamat vastustajat olivat selkeästi sekä pelillisesti että rakenteeltaan edellä ja saivat liikaa osumia ja tilaa etenemiselleen kohti maalia. Sama toistui viimeisessä ottelussa, jossa sama lopputulos meidän tappioksemme Upk-Tuwe 6-1. 

Tänään ensimmäisessä pelissä maalissa pelasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella taidokkaasti ja taistellen Lauri. Ensimmäisessä pelissä TuWen aloitusmaalin tehnyt Noa loisti tänään kentällä myös maalissa kahdessa jälkimmäisessä pelissä ja hän sai ansaitusti Fair Play kortin toisesta ja viimeisestä pelistä. 

Keskimmäinen peli Ltu-Tuwe lopputulos 2-2 oli inasen verran vailla tuuria, että oltaisiin voitettu. TuWen pojat johtivat pitkään peliä ja Ltu nousi viimeisen kymmenen minuutin aikana kahden maalin tappiosta tasoihin. Se voittomaali olisi voinut olla kuitenkin se Vinskin osuma maalissa, joka tulkittiin maalirajalla olevaksi ja näin ollen TuWen epäonneksi. Loppuvihellyksen tullessa peli oli 2-2. Vinski sai Fair Play kortin ensimmäisessä pelissä. Maalien teossa tänään onnistuivat Noan lisäksi Torsti ja Anton kaksi kertaa. 

Kaikissa kolmessa pelissä uhkui kaveria ei jätetä henki. Pojat kaikki ovat taidollisesti kehittyneet valtavasti, heitä voisi jokaista kehua tänään suoriutumisestaan. Me henki näkyikin kentällä, kuten loppuun asti taistelu ja toveria ei tosissaan jätetty. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia pelejä! Seuraavaksi pojat ovat tulessa kotipelissä 6.5.2023 lauantaina kotipeleissä Raunistulassa.