18.4.2024 22:32
TuWe P12 (2012)

Kultanummiturnaus 13.-14.4 2024

Lauantai 13.4

Hyvä turnauspäivä. Ensimmäinen ja toinen ottelu suorastaan erinomaisia. Joka ainut osa-alue oli viimeisen päälle mintissä.

Pisimmän tauon jälkeen pelattiin, jälleen kerran, se päivän heikoin peli. Jalat eivät olleet oikein täydessä terässä ja peliajatuskin vähän kateissa. Tsempillä kuitenkin kammettiin viimeinenkin peli ansaitusti tasoihin viimeisellä minuutilla. Se on äärimmäisen tärkeää, että pojat jaksavat yrittää loppuun asti.

Kaapo punainen vs. TuWe 0-5

FCRP/Raifu vs. TuWe 0-2

TuWe vs. Paiha 3-3


Sunnuntai 14.4 2024

Tänään mainio pelipäivä. Pelaajia oli mukana sunnuntaina niin paljon, että valmennus jakoi pelivastuita aamupelin ja finaalin välillä, vähän poikien nykytason mukaisesti.

Pelaajiahan meillä oli turnauksen lyhyeen - 2x15 minuutin - peliaikaan nähden liiankin paljon mukana. Mutta luonnollisesti halusimme ottaa kaikki pelaajat mukaan turnaukseen, jotta he saavat hieman turnausfiilistä ennen kauden alkua.

Kaikki myös onnistuivat nähdäkseni turnauksessa erinomaisesti, ja monet jopa ylittivät valmentajan ennakko-odotukset. Valmentaja olikin todella tyytyväinen kaikkien poikien tekemiseen.

Tänään aamupeli oli maltillisesta maalierosta huolimatta aika selvästi TuWen hallinnassa ja pelissä päästiin harjoittelemaan kertaalleen myös rangaistuslaukausta (onnistuneesti tietysti).

TuWe vs. KaaNa 2-1

FINAALI

TuWe Vs. Pif Red 0-1

Todella vauhdikasta ja laadukasta peliä, ja olisi voinut lopulta kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Valitettavasti emme tänään finaalissa päässeet ylärimaa lähemmäs maalintekoa ja peli kääntyi vastustajalle 1-0. Ensimmäinen hopeamitalli on kuitenkin erittäin hieno saavutus, ja tästä on hienoa lähteä kohti pelikautta.

Turnauksessa vastassamme oli muuten yksi tasolla 2 pelaava joukkue (finaalin PIF), muut turnausvastustajamme pelaavat ensi kaudella joko tasolla 3 tai 4. Todella kovatasoista vastusta on siis tiedossa sekä tasolla 2 että 3, mutta uskomme, että molemmissa sarjoissa meillä on onnistuessamme hyvät saumat napsia sarjapisteitä.

Alkavalla kaudella pelaamme siis yksittäisiä 2x35 mnuutin otteluita, eli kaikille kunnolla treenaaville on kyllä luvassa vastuuta ja peliaikaa.